Тетяна Станева, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Това е

...
Тетяна Станева, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Това е
Коментари Харесай

Украински българин от фронта: Информационният фронт е не по-малко...

Тетяна Станева, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Това е Денис Станков, украински българин, който желая да фотографирам във втората част на

Първо, той благодари всички вас за помощта (1100 евро) от.

Второ, той доста желае да ви опише своята история. А това значи, че би трябвало финансиране.

Търся сътрудници, меценати, които желаят да оставят значим след в историята на България, да привнесат в културата и нематериалното завещание, и по подобен метод да запазят и предадат на бъдещите генерации националната памет. А в подмяна да получат пиар и благодарност от хората!

Призовавам обществено дейния бизнес или фондове, които имат благоприятни условия и мислят, че този план е доста значим, да ми се обадят. По въпрос за съдействие пишете непосредствено на мен.
Изпреваряйки въпросите за способите на търсене средства давам отговор:

1. В НФЦ предходната сесия пропуснах, защото върших премиера на, идната е чак есента, което значи, че в случай че печеля, кино лентата ще може да бъде изработен чак зимата. Тъй като тази работа не чака, всеки ден за всеки нас е под риск, на есен, живот и здраве, ще аплайвам с третия филм-писмо. И нека стане, обаче никак не е наложително.

2. Други грантове проследявам, диря. Обаче от опит знам, много време и старания на доста хора харчиш да аплайваш, а възможност да спечелиш е 0.01 %.

3. Краудфъндинг не върша, тъй като не е заслужено по този начин. И също по този начин някой би трябвало да го прави. Аз нямам сили и запаси. Изцедена съм начисто.

Отпуснах обстановката и се поставих на воля Божия. Ако би трябвало да стане, ще стане. Ако не, значи на никого не трябват нашите истории и писма от войната, значи за какво да потресваме въздуха. Ще мълчим.

А вашите дарения за военните, третата част от тях в тази бригада към този момент работят. Вижте видеото.

 



 

Ето какво споделя и украинският българин Денис Станков:

 

" Здравейте, споделям се Денис, с позивна " Кагор ". Аз съм бесарабски българин, втора година послужвам в Бахмутски регион, в състава на 23-ти Батальон, 56-та Мариуполска бригада. Искам да изкажа признателност на моята добра другарка Тетана Станева за финансовата поддръжка на нашето звено.

 

Тетяна, много благодаря за работата Ви. Информационният фронт е не по-малко значим от военния. Гледах кино лентата Ви - всяка дума, всеки кадър: право в сърцето. Много се надявам, че работа Ви няма да остане незабелязана и ще намерите финансиране за втората част, в която аз би трябвало да вземам участие. Имам какво да опиша - своята история, историята на татко ми с позивна " Българин ".

 

Късмет на всички и спокойно небе над главата. Да живее България! Слава на Украйна! ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР